Cap de setmana de Cros (16/12/18)

En el Campionat de Catalunya Individual de Cros Curt del diumenge 16 de desembre hem vist com els atletes de Barcelona Atletisme ha enfrontat la jornada amb molta força i energia. Vuit atletes masculins ( Abdeslam Louah Khattabi, Lluis Mas Manchon, Daniel Alonso Ruiz, Roger Vila Herrada, Arnau Parareda Pujolras , Dani Gallart Gamez, Marc Martinez i Lolo Garcia) han participat i tots ells han fet el recorregut de 4 kilòmetres per sota dels 13 minuts classificant-se en 5a posició per equips.

Sandra Alonso va guanyar la Cursa Open del Cros de Canet

En la mateixa jornada Marta Camps Galí s’ha imposat en el Gran Premi Cross de Gava. Les altres participants, Nancy Quispe i Silvia Abella, han acabat en la 5ª i 3ª posició de les seves categories, respectivament.

En Getafe, l’atleta Sonia Guiance ha guanyat la medalla de bronze en el Campionat de Espanya Master de marxa en ruta amb un temps de 28:08.

Per finalitzar la jornada, els nens dels Barcelona Atletisme ho van passar molt bé al Cros Escolar que es va celebrar a Montjuic.