I Lligueta Atlètica de Barcelona sub-11

Més de 300 atletes van estrenar dissabte 9 de novembre la I Lligueta Atlètica de Barcelona sub-11, organitzada pels 5 clubs de la ciutat i el de l’Hospitalet. L’organització tècnica requeia en aquesta 1a jornada en el nostre Club i gràcies a la vintena de voluntaris que ens van fer un cop de mà vam poder tirar endavant la jornada amb nota.

80 atletes ens representaven, vinguts de les diferents escoles en què treballem i de l’escola amb seu a la pista d’atletisme, que aquest any ha vist duplicat el seu nombre d’atletes. Per tant molts dels nostres participants s’estrenaven en el nostre esport realitzant 3 disciplines (una cursa llarga, una de curta i un concurs).  No ens agrada destacar massa les actuacions en aquestes edats, perquè hi ha molts factors que determinen els registres assolits i donem per fet que la majoria d’atletes  fan les proves el millor possible, i això ja té el seu propi mèrit: l’objectiu és anar-se superant, anar aprenent i assimilant tècniques i experiències, i compartir bones estones amb els companys sense perdre il·lusió.

Foto: Gregory Goodwin

Un cop dit això i per ser més específics en la jornada, són bons registres el de la Càrol Tomé en alevins estrenant-se en el salt d’alçada amb 1,20; el de l’Aitor Boada en la mateixa categoria en el 1000 amb 3’36”1; el de l’Héctor Marquès en l’alçada amb 1,25m (aleví); el de l’Aina Olmo en 60m.ll. amb 9”8 (benjamí); i els de l’Elan Pastori i l’Oriol Rosaura, ambdós nouvinguts a l’atletisme, en els 1000m.ll. baixant de 4′ sent benjamins.

El proper diumenge cros de Sant Martí a la mateixa ubicació, i d’aquí a dues setmanes la 2a jornada de la Lligueta a les pistes de l’Hospitalet-Nord.  No hi falteu!

Resultats

Fotos

Sandra Press