15 i 16 de febrer. Cros, pista coberta, lligueta, promoció… Non Stop!

Dani Alonso 11è d’Espanya

El nostre equip de veterans M35 va ser l’únic català a participar al Campionat d’Espanya de Veterans de Cros, campionat celebrat a Jerez de la Frontera. Tot i arribar amb un equip pels pèls, degut a la prèvia lesió d’un dels membres de l’equip, el Jesús García, es van col·locar en 15a posició com a conjunt. Destacable va ser la cursa del Dani Alonso, qui anant en el grup perseguidor del capdavanter va caure a falta de poc més d’un quilòmetre, ensopegant amb un forat, i va perdre així la possibilitat de lluitar pel 4t lloc de la cursa. El Laurent Alfonso no va acabar massa content en el 51è lloc (a una categoria superior que la seva, ja que ell és M40) i el Jesús va arribar 61è.

Resultats  Fotos

Marta Camps lluitant amb les joves catalanes

La veterana Marta Camps va plantar cara al 1500m.ll. del Campionat de Catalunya Absolut de Pista Coberta. En una valenta cursa, la Marta, que ja havia corregut sola un parell de cops al voltant de 4’50”, es va enganxar al grup capdavanter de cursa fins al punt d’anar 3a (posició de medalla) en els darrers metres de la cursa. Finalment va ser 4a amb rècord català de la categoria W40, amb 4’44”26.
En el mateix Campionat, l’altra representant del Club, la Laura Alonso, va passar a la final pels pèls, tot i ser promesa de 1r any, a la prova de 400m.ll. Amb 58”44. A la final de la tarda va perdre contacte amb la cursa i va ser 5a amb 58”62.
També hi van participar els nostre soci Lluís Vallejo que va fer marca personal a les semis en 400m.ll. (48”72) i es va plantar a la final arribant 6è; i el nostre monitor Arnau Parareda, qui es va endur el bronze als 800m.ll. (1’54”26).

Resultats  Imatges (Ufec TV)

Els equips infantils de 4×200 participant a la pista coberta

Per primer cop a la nostra curta història vam tenir representació en aquest Campionat de promoció. Els infantils, que amb prou feines havien trepitjat mai una pista coberta, es van estrenar amb coratge i motivació. L’equip format pel Marc Crespí, el Bernat Sáiz, l’Enric Piñera i el Biel Rodríguez va ser 3r de la 4a semifinal, amb un temps de 2’02”60; mentre que el femení, format per l’Ona Torras, l’Anna Sala, l’Olívia Casbas i l’Esther Bonjorn es va plantar 3r de la primera semifinal amb 2’05”64.

Resultats

Andrea Piñera a les portes de la selecció catalana

En el Campionat de Catalunya de Cros celebrat a Caldes de Malavella hi vam tenir 3 representants del Club. A la prova absoluta femenina, les promeses Andrea Piñera i Cristina Saladrich lluitaven per fer-se un lloc a la selecció catalana de cros, composada per 6 atletes. L’Andrea Piñera va acabar 7a de la cursa a la seva categoria, quedant-se així a les portes de ser de les 6 millors. La Cristina va ser 10a fent una darrera volta molt forta. El nostre soci júnior Alfred Coma es va col·locar 15è de la seva categoria.

Resultats

Carla Piñera marca personal i mínima per al Campionat d’Espanya Juvenil

La jove Carla Piñera va fer tota una cursa en el darrer control juvenil de pista coberta tot rebaixant la seva marca més de 2 segons i aconseguint la mínima que li dóna accés al campionat estatal de la seva edat. La Carla va ser 3a de la segona semifinal de 400m.ll. Amb 1’01”54.
En el mateix control el juvenil Albert López, recuperat d’una recent lesió, va fer 24”65 als 200m.ll. I 7”75 als 60m.ll.

Resultats

Atletes de l’Escola al Serrahima i Gavà

La cinquena jornada de la Lligueta sub-11 es va celebrar al Serrahima el dia 8. Una pèssima organització va ser la nota destacant de la jornada, amb molt retard i monitors fent de jutges de prova; jutges federatius perdonant nuls “a dojo”;  i una publicació de resultats fins més d’una setmana més tard de la matinal atlètica: un pèl vergonyós per a una entitat que ha organitzat més de 500 competicions. Esperem que la darrera jornada de la lligueta estigui molt millor pensada i executada el dia 29 de març a la Mar Bella.

Resultats

A Gavà el dia 15 hi van participar els nostres alevins, a destacar els 25,17m. aconseguits per l’Emma Morillas al llançament de pilota.

Resultats

Esther Vidal marca personal a la Mitja de Barcelona

L’atleta rutera on-fire Esther Vidal va rebaixar en un minut i mig el seu millor temps en mitja Marató el passat diumenge a Barcelona, deixant el seu millor registre en 1h.33’06.

Resultats

I en el proper cap de setmana veurem: el Toni Nieto al cros de Calella, la Laura Alonso al Campionat d’Espanya Absolut de pista coberta, l’Andrea Piñera i la Cristina Saladrich al Campionat d’Espanya de Cros Universitari, i els atletes de l’escola al Cros Escolar de l’Eixample.