header_socis

FITXA DE SOCI/SÒCIA DEL
BARCELONA ATLETISME CLUB
TEMPORADA 2021

* = Camps obligatoris.
Tria una opció*

Per majors de 18 anys

Per menors de 18 anys


Si entrenes dos sectors i vols fer 4+4 hores setmanals amb entrenador o bé només fas "Velocitat i Tanques" o "Migfons i Fons de pista" i vols fer 8 hores setmanals amb entrenador pots triar l'opció de TECNIFICACIÓ. Roba del club: 

Com a sòcia/soci del nostre Club, tens dret a la peça de roba oficial del Club que es determini cada temporada o bé a la roba de competició (samarreta de tirants o top i pantalons curts o malla curta) en el cas de sòcies/socis de nova incorporació.

El lliurament d'aquesta roba es realitzarà a la botiga Victor Esports, Carrer d'Aragó, 375, 08013, Barcelona, telèfon 932 07 34 47.

A la nostra web (catàleg de roba) es pot adquirir la resta de peces oficials del Club.


 Forma de pagament: 

Packs 1, 2, 3 i 8: En 4 terminis. 30% abans del 30 de setembre o en formalitzar la inscripció, 20% abans del 30 de novembre, 25% abans del 31 de desembre i 25% abans de l'1 de març.

Packs 4, 5 i 7: En 2 terminis. 50% abans del 30 de setembre o en formalitzar la inscripció i 50% abans del 30 de novembre.

Pack 6: Un sol pagament. 100% abans del 30 de setembre o en formalitzar la inscripció.
Accepto la normativa que regeix el funcionament del Barcelona Atletisme Club i manifesto que sóc APTE/A per a la pràctica de l’esport. Declaro que la informació expressada en aquest document és correcta i eximeixo de responsabilitats al Barcelona Atletisme Club si la informació escrita és incorrecta. Per a què així consti a continuació escric el meu nom complet a efectes de signatura.
Com a pare/mare/tutor legal del soci menor d'edat, accepto la normativa que regeix el funcionament del Barcelona Atletisme Club i manifesto que l'atleta és APTE/A per a la pràctica de l’esport. Declaro que la informació expressada en aquest document és correcta i eximeixo de responsabilitats al Barcelona Atletisme Club si la informació escrita és incorrecta.
Així mateix, confirmo el consentiment a la cessió dels drets d‘explotació, distribució, transformació, comunicació pública i reproducció de les gravacions/fotografies realitzades, perquè puguin ser utilitzades pel Club en qualsevol canal de comunicació (online i offline) que disposi l‘entitat.
Per a què així consti a continuació escric el meu nom complet i DNI/NIF/NIE als efectes de signatura.