header_socis

FITXA DE SOCI/SÒCIA DEL
BARCELONA ATLETISME CLUB
TEMPORADA 2023

* = Camps obligatoris.
Tria una opció*

Per majors de 18 anys

Per menors de 18 anysL'opció d'entrenador inclou dues sessions setmanals presencials amb entrenador/a d'una durada aproximada d'entre una hora i mitja i dues hores cadascuna.

La tecnificacio inclou més de dues sessions setmanals presencials amb entrenador/a d'una durada aproximada d'entre una hora i mitja i dues hores cadascuna.
 Roba del club: 

Amb qualsevol de les opcions triades, com a soci/sòcia tens dret a una peça de roba. Aquest any serà una samarreta tècnica amb el nou disseny o bé la roba de competició (samarreta de tirants o top i pantalons curts o malla curta) en el cas de sòcies/socis de nova incorporació.

El lliurament de la roba de competició es realitzarà a la botiga Victor Esports, Carrer d'Aragó, 375, 08013, Barcelona, telèfon 932 07 34 47.

El lliurament de la samarreta tècnica amb el nou disseny es farà a la Mar Bella i el procediment es comunicarà per correu electrònic.

A la nostra web (catàleg de roba) es pot adquirir la resta de peces oficials del Club.


 Forma de pagament: 

A terminis

Tots els packs faran un pagament inicial de 100 €, excepte el 6+18 que farà el pagament de 50 € en un sol termini. Aquest pagament es farà mitjançant transferència bancària al compte ES70 2100 0591 4102 0016 6058 en el moment de formalitzar la inscripció o la renovació. Cal enviar el justificant de pagament al correu electrònic infosocisbcnatletisme@gmail.com indicant el nom de l'atleta.

La resta de pagaments, tal com s'estableix a la taula, es realitzarà mitjançant domiciliació bancaria. El segon pagament es realitzarà a finals d'octubre de 2022, el tercer pagament al desembre de 2022 i el quart pagament (només tecnificació) al febrer de 2023.

Pagament únic (bonificat)

Des d'aquest any es pot realitzar un sol pagament amb 5% de descompte. Aquest pagament es farà mitjançant transferència bancària al compte ES70 2100 0591 4102 0016 6058 en el moment de formalitzar la inscripció o la renovació. Vegeu els imports a la taula. Cal enviar el justificant de pagament al correu electrònic infosocisbcnatletisme@gmail.com indicant el nom de l'atleta.

Bonificació no aplicable al pack 6.

Condicions

En cap cas aquestes quotes tenen dret a devolució. No es retornarà cap quantitat ja dipositada.

Beques esportives

S'aplicarà un 20% de descompte en el preu de la llicència federativa per cada participació en competicions de Club i/o en col·laboracions en esdeveniments organitzats pel Club durant la temporada 2022. La bonificació amb aquestes participacions o col·laboracions serà, com a màxim, el preu de la llicència federativa de l'any 2023, sempre que l'atleta continuï amb llicència federativa del Barcelona Atletisme. Aquesta bonificació s'ingressarà durant el mes de gener del 2023.
Accepto la normativa que regeix el funcionament del Barcelona Atletisme Club i manifesto que sóc APTE/A per a la pràctica de l’esport. Declaro que la informació expressada en aquest document és correcta i eximeixo de responsabilitats al Barcelona Atletisme Club si la informació escrita és incorrecta. Per a què així consti a continuació escric el meu nom complet a efectes de signatura.
Com a pare/mare/tutor legal del soci menor d'edat, accepto la normativa que regeix el funcionament del Barcelona Atletisme Club i manifesto que l'atleta és APTE/A per a la pràctica de l’esport. Declaro que la informació expressada en aquest document és correcta i eximeixo de responsabilitats al Barcelona Atletisme Club si la informació escrita és incorrecta.
Així mateix, confirmo el consentiment a la cessió dels drets d‘explotació, distribució, transformació, comunicació pública i reproducció de les gravacions/fotografies realitzades, perquè puguin ser utilitzades pel Club en qualsevol canal de comunicació (online i offline) que disposi l‘entitat.
Per a què així consti a continuació escric el meu nom complet i DNI/NIF/NIE als efectes de signatura.